Emilia ma 12 lat urodziła się z rozszczepem warg i podniebienia. Dodatkowo stwierdzono u niej obustronny niedosłuch przewodzeniowy, afazje ruchową. Emilka przeszła wiele operacji, po jednej z nich pojawiły się problemy z mową.

Po wykonaniu badań EEG/QEEG wykryto u córki zmiany które odpowiadają za zaburzenia mowy, zaburzenia integracji sensorycznej i problemy emocjonalne. Emilia wymaga stałej opieki, rehabilitacji, terapii. Dzięki specjalistycznym ćwiczeniom i pomocy terapeutów córka ma szansę samodzielność. Niestety leczenie i rehabilitacja wiążą się z ogromnymi kosztami dlatego proszę o pomoc.

ROZLICZ SIĘ SERCEM. PODARUJ 1% PODATKU EMILII.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Krakowska, 8006 pomagacie Emilii w codziennym funkcjonowaniu.

Wszystkim darczyńcom z góry serdecznie dziękujemy za okazaną pomoc.