8 maja 2018 roku u naszej 3,5-letniej córeczki Emilki zdiagnozowano ostrą białaczkę limfoblastyczną. Diagnoza była dla nas wielkim szokiem. Z przerażeniem słuchaliśmy lekarzy co nas czeka przez najbliższe lata.

Emilka została poddana intensywnemu leczeniu, które polegało na sterydoterapii, chemioterapii, przetaczaniu krwi oraz licznym badaniom, często ze znieczuleniem ogólnym. Leczenie to wymaga ciągłych wizyt w szpitalu i kosztownych rehabilitacji. Wierzymy, że leczenie naszej córeczki zakończy się sukcesem.

PROSIMY O WSPARCIE I POMOC W POWROCIE DO NORMALNEGO ŻYCIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ENGLER, 9771 pomagacie Państwo naszej córeczce w codziennym funkcjonowaniu i w powrocie do zdrowia.

Za okazane wsparcie dziękujemy, Rodzice Emilki Ania i Andrzej Engler.