Cześć! Mam na imię Emilka, ale rodzice nazywają mnie „La Niña”, bo jestem bardzo żywiołowym dzieckiem. Mam prawie 6 lat. Urodziłam się z całkowitą głuchotą i wadą błędnika. Lekarze mówili, że nigdy nie będę słyszeć…

Przeszłam dwie operacje wszczepienia implantów słuchowych i…słyszę! Teraz codziennie ciężko pracuję, żeby nauczyć się mówić. Wada błędnika utrudnia mi stabilne chodzenie, to również wymaga stałej rehabilitacji. Codziennie zmagam się też z porażeniem nerwu twarzowego. Proszę wesprzyj mnie swoim 1% podatku. Każda złotówka przeznaczona na moją rehabilitację procentuje a efekty są coraz bardziej widoczne!

1% PODATKU DLA EMILKI

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Czupryńska, 5709 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu.