Serdecznie Witam. Zwracam się z prośbą o wsparcie mnie i mojego Męża w rehabilitacji.

Oboje z Mężem jesteśmy po 2 różnych wypadkach komunikacyjnych i posiadamy orzeczenia o znacznym stopniu niepełnosprawności. Ja jestem po rekonstrukcji nogi, którą miałam urwaną w dwóch miejscach, przebywałam 2 lata w szpitalu. Oprócz wypadku choruję również na raka brodawkowatego tarczycy i inne choroby z tym związane. Jestem już po operacji (2013 r.) i usunięciu wszystkich węzłów chłonnych, gdyż były przerzuty. Do dnia dzisiejszego leczę się onkologicznie w Gliwicach. Mąż ma czterokończynowy niedowład i jest po przebytym urazie czaszkowo-mózgowym, po którym był 9 miesięcy w śpiączce. Porusza się z pomocą kuli łokciowej. Oboje wymagamy ciągłej rehabilitacji.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ŻYSZKIEWICZ,13598 wspierasz nas w codziennych zmaganiach i walce o zdrowie.