Mam na imię Ela. Mam 45 lat. Jestem mamą trzech córek. Od prawie dwóch lat zmagam się z chorobą nowotworową. Przerzuty nowotworu do kości nie pozwalają mi na pełną aktywność...

Mam na imię Ela. Mam 45 lat. Jestem mamą trzech córek. Od prawie dwóch lat zmagam się z chorobą nowotworową. Przerzuty nowotworu do kości nie pozwalają mi na pełną aktywność.   Dziękuję za każdą pomoc i wsparcie w codziennej walce. Jeżeli chcesz mnie trochę lepiej poznać z listów, które piszę to wejdź na stronę  www.barwyzycia.pl

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę  Fundacji Avalon z dopiskiem Żegleń-Wątor, 8586 pomożecie mi Państwo walczyć z chorobą oraz wesprzecie mnie w codziennym funkcjonowaniu.