Nazywa się Ela Ochnio-Koprianiuk i od kilkunastu lat cierpię na niezdiagnozowaną dotąd chorobę neurologiczną, która uwięziła mnie na wózku. Nie poruszam się samodzielnie i jestem całkowicie zależna od innych.

Dodatkowo cały czas drżę i cierpię z powodu bolesnych przykurczy mięśni. Od dwóch lat przechodzę intensywną rehabilitację neurologiczną, która daje niesamowite efekty! Wreszcie jest nadzieja na powrót do sprawności a nawet chodzenie! Nie poddaję się i walczę - każdego dnia jest lepiej, ale potrzeba jeszcze czasu i środków, aby znów żyć! Będę wdzięczna za każdą pomoc!

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Ochnio-Koprianiuk, 8506 pomagacie mi Państwo w walce o sprawność i w funkcjonowaniu na co dzień.