Witam! Nazywam się Elwira Sienkiewicz, mam 49 lat. Od dwóch lat choruję na glejaka złośliwego mózgu, przeszłam kilka operacji i cyklicznie jestem poddawana chemioterapii. Bezpośrednio po chemioterapii, wymagam stałej opieki osób drugich, którą zapewnia mi moja kochana rodzina mąż i dzieci.Mój organizm jest bardzo wycieńczony leczeniem, muszę stale przyjmować suplementy diety, sterydy, zastrzyki, które są bardzo drogie. Koszty leczenia są wysokie dodatkowo dojazdy do specjalistycznej Poradni w Warszawie znacznie obciążają mój budżet.Choroba postępuje i wyniszcza mój organizm. Mam tyle planów na przyszłość i czasami wydaje mi się, że będzie ciężko mi je zrealizować. Potrzebuję środków na dalsze leczenie, które może przywrócić mi dawne życie. Bardzo proszę o wsparcie.Za okazane wsparcie bardzo dziękuje,Elwira

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Sienkiewicz, 10185 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i w walce z chorobą.

Za okazane wsparcie bardzo dziękuje,Elwira