Witam. Nazywam się Eliza. W grudniu 2010 roku zostałam potrącona przez tramwaj, w wyniku czego straciłam część prawego podudzia.

Moje życie nagle się zmieniło. Mogę poruszać się jedynie o kulach i wymagam pomocy innych – mimo to nie poddaję się. Uczęszczam na rehabilitację, która ma usprawnić uszkodzoną kończynę i wzmocnić całe moje ciało, ale by stanąć na własne nogi potrzebuję protezy. Zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie finansowe przede wszystkim na pokrycie kosztów związanych z zaprotezowaniem nogi, a także kosztów związanych z dalszą rehabilitacją.

POMÓŻ MI ODZYSKAĆ PEŁNĄ SPRAWNOŚĆ!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ŁUC, 744 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i odzyskaniu pełnej sprawności.