Błagamy o wparcie dla Edyty, która w wyniku wypadku, ciężko ranna trafiła do szpitala, gdzie stoczyła walkę o życie. Edyta miała urazowe uszkodzenie mózgu, krwotok śródmózgowy, liczne złamania, krwiaki, uszkodzenia skóry i narządów. Przeszła wiele operacji, była w śpiączce, podłączona do respiratora. Nikt nie wiedział czy przeżyje.

Edyta wygrała walkę o życie teraz walczy, aby odzyskać sprawność i samodzielność. Niezbędna jest opieka wielu specjalistów, intensywna rehabilitacja i leczenie. Koszty są ogromne, dlatego bardzo prosimy o pomoc, na dalsze leczenie i rehabilitację!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem MASTEJ,12035 wspierasz Edytę w codziennym funkcjonowaniu i walce o sprawność.

Serdecznie dziękujemy za okazaną pomoc.