Edmund przyszedł na świat 3.10.2016 r. z wagą 750g. Przeszedł 4 operacje, w tym 2 ratujące życie. Ma niedosłuch w stopniu głębokim. Synek objęty jest opieką 10 poradni specjalistycznych.

Wymaga nieustającej rehabilitacji i zajęć, które pomogą mu w przyszłości na samodzielne funkcjonowanie. Zwracamy się z ogromną prośbą o pomoc w zebraniu środków pieniężnych, pozwalających na zakup aparatów słuchowych, które należy wymieniać co 3 lata oraz opłacenie wielu zajęć specjalistycznych w tym fizjoterapii.

WSPOMÓŻ EDMUNDA W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Godlewski, 9845 pomagacie Państwo Edmundowi w codziennym funkcjonowaniu.

Za okazane wsparcie dziękujemy.