Nazywam się Dorota Wójcik, we wczesnym dzieciństwie rozpoznano u mnie czterokończynowe spastyczne mózgowe porażenie dziecięce Mam ogromne trudności z poruszaniem się, nie chodzę samodzielnie.

Krótkie dystanse mogę pokonać o kulach, na dłuższych odległościach muszę jednak korzystać z wózka inwalidzkiego. Moje schorzenie sprawia, że wykonywanie nawet najprostszych czynności dnia codziennego, przychodzi mi z wielką trudnością. Jedyną szansą na zwiększenie mojej samodzielności i poprawę funkcjonowania jest ciągła i kosztowna rehabilitacja oraz odpowiedni sprzęt rehabilitacyjny i ortopedyczny.

JEŚLI MOŻESZ, POMÓŻ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Wójcik, 10687 pomagają mi Państwo w walce o większą sprawność i samodzielność, wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu. Za każdą kwotę z góry dziękuję!