Mam na imię Dorota, mam 46 lat. Od dziecka zmagam się z dużą wadą wzroku (krótkowzrocznością i astygmatyzmem w oku prawym), która z roku na rok się pogłębia.

Ostatnio dowiedziałam się , że jest możliwość zmniejszenia wady wzroku. Problemem jest jednak brak środków na zabieg laserowy. Dla mnie jest to bardzo duży koszt, ponieważ oprócz wady wzroku zmagam się też z innymi schorzeniami. Przez 20 lat nosiłam soczewki kontaktowe, ale po zwiększeniu mi soczewki musiałam zrezygnować, ponieważ zlewały mi się litery i nie mogłam nic odczytać. Zwracam się do ludzi dobrej woli z prośbą o wsparcie.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem TROJANOWSKA, 9870 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu.