W czerwcu 2018r. zdiagnozowano u mnie RAKA ŻOŁĄDKA. Jest to bardzo agresywny nowotwór i trudny do leczenia. Jestem po zabiegu operacyjnym i chemioterapii.

Zbieram środki na leczenie w Klinice w Niemczech. Niestety nie jest to refundowane leczenie i jest bardzo kosztowne. Nie stać mnie na pokrycie kosztów. Muszę stosować leczenie konwencjonalne i niekonwencjonalne, aby wygrać z tym trudnym przeciwnikiem. Mam rodzinę, dla której pragnę żyć. Proszę, abyście pomogli mi wygrać z chorobą abym mogła ŻYĆ dla siebie i swoich najbliższych. Wasze wsparcie pomoże mi w walce z chorobą.

PROSZĘ POMÓŻ MI WRÓCIĆ DO ZDROWIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem SZYSZKA, 11037 wspieracie mnie w walce z chorobą i codziennym funkcjonowaniu.

Za okazane wsparcie DZIĘKUJĘ.