Witajcie! Mam na imię Dorota, mam 33 lata. W 2006 roku zdiagnozowano u mnie Stwardnienie rozsiane- nieuleczalną chorobę prowadzącą do niepełnosprawności.

Dodatkowo w roku 2018 okazało się, że choruję również na Zesztywniające Zapalenie Stawów Kręgosłupa, przypadłość bolesną i również nieuleczalną. Łagodzenie objawów obydwu chorób wymaga stałej rehabilitacji, przyjmowania drogich leków i częstych wizyt u lekarzy specjalistów. Z jedną diagnozą radziłam sobie dość dobrze. Ciężar dwóch jest dla mnie zbyt duży. Dlatego proszę Was o pomoc. Dzięki Wam będę mogła zatrzymać choroby i zyskam szansę na normalne życie.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Buśko, 10256 pomagacie mi Państwo w rehabilitacji oraz codziennym funkcjonowaniu.