Nazywam się Dominika, mam 25 lat i wielką pasję, jaką jest jeździectwo. Dziecięce Porażenie Mózgowe sprawiło, że poruszam się o kulach i zmagam z różnymi ograniczeniami, lecz nie powstrzymało mnie przed spełnianiem marzeń. Konie pokochałam już w dzieciństwie, na zajęciach hipoterapii.

Po latach codziennych treningów udało mi się dwukrotnie wystartować w Mistrzostwach Polski w Paraujeżdżeniu. Jeździectwo to dla mnie nie tylko sport – to także sposób na życie i utrzymanie sprawności, motywacja do ciągłej walki o siebie i swoją samodzielność. Chcę wciąż się rozwijać i mierzyć jeszcze wyżej, a to wymaga intensywnej rehabilitacji, treningów i wyjazdów na zawody, co niesie za sobą ogromne koszty.

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem CIROCKA, 13809 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu oraz podejmowaniu kolejnych sportowych wyzwań. Serdecznie dziękuję za pomoc, Dominika