Dominika Paszkowska

Mam na imię Dominika, mam 32 lata, jestem mieszkanką Pieszyc. Od urodzenia jestem osobą niepełnosprawną z powodu niedowładu kończyn dolnych. Ponad rok temu amputowano mi nogę. Przed pięcioma laty zaczęłam dializoterapię, do jej rozpoczęcia konieczne było zrobienie przetoki na prawym przedramieniu. Z tego powodu nie mogę używać normalnego wózka inwalidzkiego, ponieważ może to spowodować zatrzymanie przetoki i kolejne komplikacje w dializoterapii, dzięki której żyję. Mój obecny wózek jest już bardzo popsuty, a moje dochody (610zł renty inwalidzkiej) nie pozwalają mi na pokrycie kosztów jego naprawy. Dlatego potrzebuję wózka o napędzie elektrycznym (skuter). Niestety jego koszt to 12 tysięcy złotych.W związku z tym zwracam się z gorącą prośbą do wszystkich ludzi dobrej woli o pomoc w zebraniu sumy niezbędnej do zakupu wózka. Każdy grosz jest dla mnie bardzo ważny!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Paszkowska,2375 pomożecie mi Państwo w moich codziennych zmaganiach, za co z góry bardzo dziękuję.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<