Cześć nazywam się Dominika. Od niedawna zmagam się z Ziarniakowatością Wegenera. Jest to bardzo rzadka choroba zapalna nazywana również zabójczym zapaleniem naczyń.

Chociaż Ziarniniak Wegenera zagraża życiu i nie istnieją skuteczne sposoby zapobiegania temu zaburzeniu, wczesna diagnoza i nowoczesne metody leczenia mogą znacznie poprawić jakość mojego życia. Choroba atakuje wiele różnych części ciała, dlatego wymagam opieki zespołu specjalistów. Mam 19 lat, uczęszczałam do ostatniej klasy technikum. Przez chorobę musiałam przerwać naukę, zrezygnować z planów i marzeń. Twój jeden 1% może bardzo pomóc mi w leczeniu i rehabilitacji.

DZIAŁAJMY RAZEM! Dzięki twojej pomocy i mojej determinacji do walki z chorobą możemy zatrzymać jej rozwój.

Przekazując 1% Fundacji Avalon z dopiskiem Kopeć, 10634 wspieracie mnie i pomagacie w moim leczeniu oraz codziennym funkcjonowaniu. Dziękuje bardzo.