Nazywam się Dominik Pipiro mam 35 lat. Do połowy 2015 roku byłem zdrowym ojcem i mężem, który pracował i dbał o swoją rodzinę...

Nazywam się Dominik Pipiro mam 35 lat.Do połowy 2015 roku byłem zdrowym ojcem i mężem, który pracował i dbał o swoją rodzinę.Jednak w połowie 2015 roku zachorowałem. półtora roku przeleżałem w różnych szpitalach w Polsce, w tym pięć razy na intensywnej terapii W końcu po serii badań i leczeniu na różne sposoby postawiono diagnozę '' Limfangiomatoza''- rozsiana, to bardzo rzadka choroba, która jest trudna i długotrwała w leczeniu.Proszę o przekazanie 1% z podatku na pomoc w moim leczeniu, żebym mógł szybko wrócić do zdrowia i normalnego życia.

WSPOMÓŻ MNIE W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Pipiro, 6772 wspieracie Państwo moje codzienne funkcjonowanie.