Witam, nazywam się Dominik Osiński mam 19 lat, byłem zupełnie zdrowym i w pełni samodzielnym i sprawnym człowiekiem. Moje życie zmieniło się w dniu 18 lipca 2017...

Witam, nazywam się Dominik Osiński mam 19 lat, byłem zupełnie zdrowym i w pełni samodzielnym i sprawnym człowiekiem. Moje życie zmieniło się w dniu 18 lipca 2017, doznałem wypadku. Spadłem z tarasu balkonowego z 4 piętra. Doznałem licznych złamań kości udowych, piszczelowej, strzałkowej oraz stawów skokowych obu nóg, oraz wybuchowych złamań kręgów L3,L1,L5 poza tym licznych obrażeń ciała. Moje dotychczasowe beztroskie życie zmieniło się w dramat i codzienną walkę o samodzielność. Na dzień dzisiejszy najbardziej potrzebuję długiej monotonnej i kosztownej rehabilitacji, dzięki której mam szanse  kiedyś zejść z wózka inwalidzkiego i poruszać się na własnych nogach. Moje krótkie życie w kilka sekund obróciło się o 360 stopni. POMÓŻCIE Mi STANĄĆ NA WŁASNYCH NOGACH Wysyłając SMS charytatywny o treści POMOC 8704 na numer 75165  lub przekazując 1% podatku lub darowiznę przyczyniacie się Państwo by Moje dotychczasowe życie chociaż w jakimś stopniu powróciło do tego z przed wypadku.Wszystkim bardzo serdecznie dziękuję za okazała pomóc i pamiętajcie Państwo że DOBRO W PODWÓJNEJ SILE POWRACA DO WŁAŚCICIELI.

Funkcji Avalon z dopiskiem Osiński, 8704

Odsłony: 1974