Witam. Nazywam się Dominik Borkowski i mieszkam w Ostrowcu Świętokrzyskim. Mam 37 lat, od urodzenia choruje na mózgowe porażenie dziecięce.

Schorzenie to utrudnia mi w dużym stopniu samodzielne przemieszczanie się, wykonywanie prostych rzeczy dnia codziennego. Co prawda nie jestem samodzielny, ale pomimo to staram się być aktywny na miarę swoich możliwości. Stała codzienna rehabilitacja jest niezbędna. Zebrane pieniądze przeznaczę na rehabilitację i zakup sprzętu rehabilitacyjnego. Zapraszam do kontaktu na adres: [email protected]

POMÓŻ MI W WALCE O LEPSZE JUTRO

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem BORKOWSKI, 3116 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i walce o zdrowie.