Dennis urodził się w 2008r. W wieku 6 lat zdiagnozowano u niego kardiomiopatię z niescalenia lewej komory. Jedynym ratunkiem był przeszczep serca. Nowe serce Denisek otrzymał 10.10.2019r.

Po operacji doszło do powikłań - zespół PRES, w wyniku których syn przestał mówić, chodzić, reagować na bodźce. Po powrocie do domu widać postęp, Denisek zaczął mówić, stawiać pierwsze kroki. Nadal jest bardzo osłabiony i wymaga intensywnego wsparcia terapeutycznego, rehabilitacyjnego i logopedycznego. Wierzymy, że nasze działania pozwolą Denisowi powrócić do stanu sprzed operacji. Rehabilitacja, stałe przyjmowanie leków oraz częste wyjazdy do przychodni i szpitali specjalistycznych będą się wiązać z dużymi kosztami.

DZIĘKUJEMY ZA KAŻDE WSPARCIE FINANSOWE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem REMILIA,12295 pomagacie Dennisowi w codziennym funkcjonowaniu.