Nazywam się Dawid, urodziłem się 14.10.2014r. Mam wrodzony głęboki niedosłuch odbiorczy, niestety obustronny (tzw. głuchotę). Nie słyszę kompletnie nic na oba uszka.

Do tego zmagam się z obniżonym napięciem mięśniowym, a także z zaburzeniami integracji sensorycznej co bardzo utrudnia mi prawidłowe funkcjonowanie. Potrzebuję stałej, intensywnej rehabilitacji wielu specjalistów między innymi neurologopedy, surdologopedy, terapeuty Si, fizjoterapeuty. Chcę słyszeć świat i rozwijać się jak inni, pomóż mi uczyć moje elektroniczne uszka i dbać o nie by mogły mi służyć jak najdłużej.

WASZ 1% DAJE MI SZANSĘ NA ROZWÓJ I UŚMIECH

Przekazując 1% Fundacji Avalon z dopiskiem TETŁAK, 8386 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz opłaceniu leczenia, turnusów i rehabilitacji.

Z całego serca dziękujemy za pomoc okazaną Dawidkowi.