Mam 21 lat. Od kilku lat zmagam się z chorobą, która powoduje utratę masy kostnej i w efekcie bardzo silne bóle oraz prowadzi do łamliwości kości.

Jedynym ratunkiem jest odpowiednie leczenie i rehabilitacja, która bardzo dużo kosztuje. Mój stan zdrowia się pogarsza, dlatego tak ważna jest szybka pomoc, gdyż czas odgrywa istotną rolę w postępowaniu mojej choroby. Zwracam się o pomoc do ludzi z wielkim sercem, którzy nie będą obojętni na mój los i pomogą mi w walce z chorobą. Każdy gest z Państwa strony jest ważny i powoduje ciepło w moim sercu.

POMÓŻ MI W WALCE O ZDROWIE

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Leszczyński, 6199 dajecie mi Państwo nadzieję i siłę do walki z chorobą oraz wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu.