Dawid Kuryłowicz

Jesteśmy rodzicami Dawida. U naszego syna stwierdzono autyzm dziecięcy. Dawid jest nadruchliwy i ma zaburzenia pokarmowe (je tylko wybrane produkty). Wymaga stałej opieki lekarskiej, rehabilitacji, terapii, specjalnego odżywiania oraz opieki logopedycznej, psychologicznej i pedagogicznej.

Dawid ma kłopoty z komunikacją werbalną, funkcjonowaniem społecznym, przejawia zachowania stereotypowe. Pomimo ograniczeń wynikających z choroby pięknie się uśmiecha, jest radosnym i ciekawym świata dzieckiem. Mamy nadzieję, że wspólnie pokonamy barierę autyzmu!

POMÓŻ DAWIDOWI W JEGO CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Kuryłowicz,1805 pomagacie Państwo naszemu synowi w jego codziennym funkcjonowaniu.

Z góry dziękujemy!

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<