Dariusz Staszyński

Nazywam się Dariusz Staszyński i mam 41 lat. Jestem osobą niepełnosprawną w stopniu umiarkowanym. Choruję na Miastenia Gravis. Chciałbym pracować, a tym samym się usamodzielnić, dlatego też podjąłem w tym zakresie działania i uzyskałem kwalifikacje masażysty. Podjęcie pracy masażysty jest moim marzeniem. Jednak by móc zrealizować to marzenie i rozpocząć własną działalność muszę dokonać niezbędnych zakupów do wykonywania profesjonalnego masażu. Profesjonalny sprzęt jest bardzo drogi, a moja sytuacja finansowa nie pozwala mi na jego zakup.Proszę Państwa o pomoc w realizacji mojego jedynego marzenia. Każda kwota będzie dla mnie nieoceniona. Mam nadzieję, że dzięki Państwa pomocy uda mi się usamodzielnić, a tym samym prowadzić w miarę normalne życie, pomimo mojej niepełnosprawności. Choroba odebrała mi wszystko - normalne życie, marzenia. Zostałem pozostawiony sam sobie. Osoby, które chcą mi pomóc w realizacji moich planów. Osoby zainteresowane wsparciem mnie proszę o kontakt na nr 694 610 839. Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Staszyński, 2610 wspieracie mnie Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz pomagacie mi spełnić marzenia o pracy masażysty.

POMÓŻ MI W SPEŁNIENIU MARZEŃ!

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<