Kochani ponownie proszę Was o pomoc w walce o zdrowie. Jestem po udarze, nie mogę chodzić ani mówić. W szpitalu po pół roku przystosowali mnie do wózka, ale nie umiem nim sam jeździć. Walka o zdrowie jest bardzo trudna.

Nasilają się przykurcze w prawym biodrze i kolanie oraz w prawej ręce, w łokciu i barku. Chciałbym żyć normalnie i być szczęśliwym. Moim marzeniem jest znów jeździć na rowerze. Potrzebuję rehabilitacji żeby spowolnić skutki niechodzenia, bo lewa noga też słabnie. Polecam się waszemu dobremu sercu i z góry dziękuję.

DAJCIE MI SZANSĘ NA NORMALNE ŻYCIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KAŁĘKA,12615 wspieracie moje codzienne funkcjonowanie i powrót do zdrowia.

Dziękuję za każdy grosz dany od serca.