Nazywam się Daria Dulska, jestem z rocznika '85. Od urodzenia choruję na SMA (rdzeniowy zanik mięśni), typ I. Oprócz tego zmagam się z zespołem jelita drażliwego, arytmią, chorobą wrzodową żołądka oraz zaawansowaną osteoporozą.

Wymagam stałej rehabilitacji, a leczenie oraz ćwiczenia są bardzo kosztowne. Obecnie moim największym marzeniem jest nowy wózek elektryczny, który będzie dostosowany do moich potrzeb. Jego koszt przekracza moje możliwości finansowe. Zebrane środki przeznaczę na zakup wózka, rehabilitację oraz leki, dlatego proszę o Wasze wsparcie.

POMÓŻ MI SPEŁNIĆ MOJE MARZENIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem DULSKA, 2669 pomagacie mi Państwo w mojej dalszej walce o życie i zdrowie oraz w codziennym funkcjonowaniu.