Danuta Stachańczyk

Witam! Nazywam się Danuta Stachańczyk. Mam 29 lat, mieszkam w Orzeszu. 23 czerwca 2008 roku uległam wypadkowi samochodowemu. Doznałam wówczas złamania kręgosłupa, porażenia kończyn dolnych i złamania lewej łopatki, w skutek czego muszę poruszać się na wózku. Od tego czasu moje życie zmieniło się diametralnie. Dzięki mojej mamie i najbliższym nie poddałam się, cały czas walczę o swoją sprawność i chcę powrócić do zdrowia. Mój stan sprawia, że nie jestem w stanie podjąć pracy. Jednak koszty rehabilitacji i sprzętu rehabilitacyjnego są bardzo wysokie. Dlatego zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie, abym mogła stać się częściowo samodzielna."Życie jest za krótkie, bym stała w miejscu i myślała „co by było gdyby". "W życiu istnieją rzeczy, o które walczę do samego końca". "Nie rezygnuje z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu". "Każdy kolejny mój dzień to nowa szansa na dokonanie czegoś wielkiego."Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Stachańczyk, 2317 pomagają mi Państwo realizować marzenia i wspieracie mnie w moich codziennych zmaganiach.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<