Nazywam się Daniel. Ponad 2 lata temu z nieznanego i nierozpoznanego powodu wystąpił u mnie OBRZĘK MÓZGU, skutkiem czego mam NIEDOWŁAD POŁOWICZY SPASTYCZNY PRAWOSTRONNY...

Chciałbym maksymalnie usprawnić swoje ciało na ile to będzie tylko możliwe. Koszty dodatkowej rehabilitacji w połączeniu ze spłatą kredytu mieszkaniowego i utrzymaniem 2 dzieci przerastają możliwości finansowe mojej rodziny. Proszę o pomoc w ramach 1% przy rozliczeniu podatkowym oraz o rozpowszechnienie wśród swoich znajomych tej akcji.

PRZEKAŻ MI SWÓJ 1% - DZIAŁAJMY RAZEM!

Przekazując 1% Fundacji Avalon z dopiskiem WIŚNIEWSKI, 10885 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce o sprawność.

Z podziękowaniem Daniel Wiśniewski