Daniel ma 11 lat, urodził się 28.01.2009 r. jako zdrowy chłopiec, po porodzie otrzymał 10 punktów w skali Apgar, nic nie wskazywało, że będzie osobą niepełnosprawną.

Problemy pojawiły się, gdy miał 5 miesięcy. Pojawiły się napady epilepsji, zaburzenia integracji sensorycznej, motoryki, problemy z koordynacją ruchową. Układ psychoruchowy nie rozwija się prawidłowo. Daniel przeszedł dużo badań, by znaleźć przyczyny tych schorzeń. Prowadzona jest diagnostyka, z podejrzeniem choroby genetycznej. Syn jest pod stałą opieką lekarzy specjalistów m.in. genetyka, neurologa i okulisty. Wymaga stałej opieki, rehabilitacji, opieki logopedycznej i psychologicznej.

POMÓŻ DANIELOWI W WALCE O ZDROWIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem SIWIEC, 13816 wspierasz nas w codziennych zmaganiach.

Dziękujemy z całego serca, w imieniu swoim i syna, za okazane wsparcie.