Witam! Nazywam się Damian, mam 24 lata. Już od 12 lat choruję na przewlekłą chorobę jaką jest cukrzyca typu I.

Kiedy dowiedziałem się o chorobie byłem załamany, ponieważ myślałem, że to już koniec z uprawianiem sportu, z normalnym życiem. Na szczęście okazało się, że z cukrzycą można poprawnie funkcjonować, ale trzeba się pilnować. Obecnie pracuję, ale w sytuacji, która jest teraz nie wiem co będzie dalej. Ta choroba jak każda inna jest chorobą kosztowną. Insulina, paski do glukometru, strzykawki, wkłucia do pompy itp. to spory wydatek. Dlatego proszę wszystkich Dobrych Ludzi o wsparcie.

PROSZĘ, POMÓŻ MI WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem TELEGA, 5047 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i w walce z chorobą.

DZIĘKUJĘ Z CAŁEGO SERCA!