Nazywam się Damian Senkowski i mam 33 lata. Od 6 roku życia zmagam się z nieuleczalną chorobą Leśniowskiego - Crohna.

Leczenie jest bardzo kosztowne i wiąże się z wizytami u specjalistów, zakupem leków i stałą rehabilitacją. Jestem również po wielu operacjach, od 18 lat wypróżniam się do worka "Kolostomia". Mój stan zdrowia stale się pogarsza, pojawiają się nowe schorzenia, m.in. osteoporoza posterydowa ze złamaniami patologicznymi trzonów kręgów, zapalenie stawów, kamica pęcherzyka żółciowego, przepuklina rozworu przełykowego, niedomykalność zastawki mitralnej.

PROSZĘ PODARUJ 1% PODATKU

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem SENKOWSKI, 11449 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu.

Z góry dziękuję Wszystkim, którzy wesprą mnie w tej trudnej walce.