Damian od urodzenia potrzebuje stałej i fachowej opieki, jego nieodłącznym towarzyszem jest AUTYZM i niepełnosprawność intelektualna w stopniu głębokim.

Damian nie mówi, ma bardzo słabą koordynację wzrokowo - ruchową, wzmożone napięcie mięśniowe, i nieprzewidywalne stany emocjonalne. Ciekawi go świat, ale by się do niego zbliżyć, musi pokonać wiele lęków paraliżujących każde działanie. Potrzebuje wsparcia w postaci terapii, rehabilitacji, działań skierowanych bezpośrednio do niego i dostosowanych do jego potrzeb. Twój 1% podatku ma dla nas ogromne znaczenie! Dziękujemy!

POMÓŻ DAMIANOWI POZNAWAĆ ŚWIAT

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kowalski, 5611 wspieracie Damiana w codziennym funkcjonowaniu.

Dziękujemy!