Nazywam się Damian. W wyniku nieszczęśliwego wypadku złamałem kręgosłup i doznałem silnego uszkodzenia rdzenia kręgowego. Mój świat się zatrzymał, ale ja chcę iść do przodu na własnych nogach.

Dzięki nowatorskiemu programowi elektrycznej stymulacji rdzenia kręgowego mam szansę stanąć na nogach. Bardzo długa, intensywna rehabilitacja i wszczepienie stymulatora daje ogromną szansę bym zaczął chodzić. Roczny pobyt w ośrodku rehabilitacji we Wrocławiu znacznie przewyższa możliwości finansowe rodziny, więc zwracam się z prośbą do życzliwych ludzi, znajomych i przyjaciół o pomoc w uzyskaniu środków.

PROSZĘ O WSPARCIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem GÓRALSKI, 8681 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu.

Dziękuję, Damian.