Cezary Włodarczyk urodził się 12.02.2015 r. z afazją. Uczęszcza do przedszkola i jest pod stałą opieką lekarzy oraz specjalistów m.in. neurologa, laryngologa, rehabilitanta i logopedy. Różnorodne formy zajęć rozwijają holistyczny rozwój Czarka.

W efekcie zaczął ładnie budować zdania, poszerzył swój słownik bierny oraz czynny. Polepszyła się jego motoryka duża i mała. Jako zatroskana mama, cieszę się z postępów syna, które ułatwiły życie jemu i nam - jego rodzinie. W związku z tym, mając wokół siebie wielu życzliwych ludzi i dobrych specjalistów, chcę dalej inwestować w rozwój syna, który jest dla mnie bezcenny. Proszę z całego serca, pomóżcie mi uzbierać pieniążki na leczenie Czarka.

POMÓŻ CZARKOWI W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem WŁODARCZYK, 11758 pomagacie Państwo Czarkowi w codziennym funkcjonowaniu.