Brian urodził się 25 tygodniu jako skrajny wcześniak z wagą 780gram! Niestety zaraz po urodzeniu miał wiele problemów zdrowotnych spędził w szpitalu 4.5 miesiąca. Z waga 2kg 250dag wyszedł do domu z tlenem ponieważ miał problemy z oddychaniem. U Briana zdiagnozowana dziecięce porażenie mózgowe 4 kończynowe oraz padaczka i problemy oczu - retinopatia. Obecnie Brian ma 4 latka ale nie potrafi mówić, sam siedzieć, ani chodzić. Aby mógł w miarę normalnie się rozwijać wymaga częstej i systematycznej rehabilitacji. Każde zajęcia są dla niego dużym bodźcem do prawidłowego rozwoju. Obecnie my rodzice Briana zbieramy fundusze na terapie komórkami macierzystymi i na rehabilitację.Koszt terapii jest ogromny. A po każdym podaniu komórek powinien uczęszczać w turnusie rehabilitacyjnym. Jest to wielka szansa na znaczną poprawę jego zdrowia. Apeluje w imieniu swoim oraz Briana do Waszych dobrych serc. Każda nawet minimalna kwota, którą jesteście gotowi ofiarować jest szansą na polepszenie zdrowia i komfortu życia Briana.

WSPOMÓŻ NAS W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Pruś, 8843 pomagacie Nam Państwo w codziennej walce o sprawność syna.