Bożena Małachowska

Mam na imię Bożena. Od urodzenia choruję na postępujący zanik mięśni. Robię jednak wszystko, aby choroba nie zdominowała mojego życia. Każdego dnia staram się być aktywna i nakłaniam moje mięśnie do działania.

Zawsze bardzo ceniłam sobie samodzielność, dlatego pragnę ją utrzymać w jak największym stopniu i przełamywać ograniczenia, jakie stawia przede mną choroba. Doskonałym wsparciem są dla mnie fundusze zebrane z 1% podatku, ponieważ to dzięki nim mogę stale korzystać z terapii oraz sprzętu, które pomagają mi w codziennym funkcjonowaniu. Będę ogromnie wdzięczna, jeżeli znajdziesz się w gronie osób, które mnie wspierają.

WSPOMÓŻ MNIE W WALCE O SAMODZIELNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem MAŁACHOWSKA, 4519 wspierasz mnie w codziennych zmaganiach.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<