Nazywam się Boris Gerus. Mam 41 lat. Jestem muzykologiem, literatem, tłumaczem literatury polskiej, hebrajskiej, rosyjskiej i ukraińskiej. Od 2010 r. zmagam się ze śmiertelną chorobą, tzw. Zespołem Takayasu.

Trzykrotnie otarłem się o śmierć. Przez 2 lata nie wychodziłem z domu. Obecnie walcząc o życie, kontynuuję działalność intelektualną w zakresie, na jaki pozwala choroba. Niezbędne leczenie specjalistyczne, a także wydatki na utrzymanie, powodują wysokie koszty życia. Mimo wysiłków i walki z chorobą nie jestem w stanie utrzymać się samodzielnie. Zwracam się do Państwa z prośbą o udzielenie mi fundamentalnej pomocy.

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem GERUS, 1531 ratujecie Państwo moje zdrowie i pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu.