Nazywam się Bogumiła i jestem nauczycielem, wykładowcą i poetką. Od wielu lat zmagam się z poważnymi chorobami, które bardzo utrudniają normalne funkcjonowanie.

Największym przeciwnikiem jest trudny do opanowania ból i wyczerpanie fizyczne. Moim marzeniem jest dalsza praca ze studentami, którą będę mogła wykonywać mimo słabego stanu zdrowia, dzięki specjalistycznemu leczeniu. Obecnie potrzebuję Państwa wsparcia. Pomoc finansową przeznaczę na leczenie w Polsce i za granicą, leki oraz rehabilitację.

POMÓŻ MI W WALCE O ZDROWIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem FIOŁEK-LUBCZYŃSKA, 11877 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu.

Z serca dziękuję za pomoc!