Szanowni Państwo, Mam na imię Bogdan i jestem osobą niepełnosprawną fizycznie od urodzenia. Urodziłem się z mózgowym porażeniem dziecięcym, mam niesprawne ręce (spastyczność), problemy z mową i orzeczoną całkowitą niezdolność do pracy...

Szanowni Państwo, Mam na imię Bogdan i jestem osobą niepełnosprawną fizycznie od urodzenia. Urodziłem się z mózgowym porażeniem dziecięcym, mam niesprawne ręce (spastyczność), problemy z mową i orzeczoną całkowitą niezdolność do pracy. Dodatkowo prawie 23 lata temu uległem wypadkowi samochodowemu, w wyniku którego uszkodzony został kręgosłup szyjny. Niestety prawie od dwóch lat mam poważne problemy także z kręgosłupem lędźwiowym. Jestem osobą samotną, całkowicie zależną od osób, które się mną opiekują. Wymagam systematycznej rehabilitacji oraz stałej opieki, ponieważ samodzielnie nie jestem już w stanie na co dzień funkcjonować.Dokonując chociaż minimalnej wpłaty i odliczając 1% z podatku, dają mi Państwo szansę na prawdziwą, indywidualną rehabilitację dostosowaną do mojego obecnego stanu zdrowia, zakup niezbędnych lekarstw oraz opiekę, która jest mi niezbędna. Każda złotówka jest dla mnie bardzo cenna.  Z góry serdecznie z całego serca dziękuję.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Parowicz, 8070 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu.

Z góry serdecznie z całego serca dziękuję.