Błażej ma niecałe 14 lat, jest wrażliwym i sympatycznym chłopcem...

Błażej ma niecałe 14 lat, jest wrażliwym i sympatycznym chłopcem. Kilka lat temu zdiagnozowano u niego Autyzm Atypowy oraz Zespół Nadpobudliwości Psychoruchowej. Pomimo kłopotów w funkcjonowaniu społecznym, Błażej uczęszcza do Gimnazjum, korzysta z socjoterapii, zajęć rewalidacyjnych, zajęć biofeedback. Chcielibyśmy zapewnić mu możliwość większego wsparcia, więcej zajęć terapeutycznych, wspomóc jego rozwój społeczny, umożliwić wyjazdy terapeutyczne, to wszystko dużo kosztuje.

TWÓJ 1% PODATKU MOŻE POMÓC!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Zamkotowicz, 6281 pomagają nam Państwo w leczeniu, terapii  i rehabilitacji.