Nazywam się Bernadetta Niemczuk i mam 9 lat. Od 2014 roku choruję na nowotwór złośliwy nerki z przerzutami. W wyniku choroby straciłam lewą nerkę i oba nadnercza. Przeszłam ciężką chemioterapię i radioterapię. Na leczeniu substytucyjnym będę już do końca życia. Nie mogę chodzić do szkoły jak inne dzieci, uczę się w domu.  Wraz ze swoją mamą muszę jeździć do szpitala do Lublina, oddalonego o 100 km. od mojego domu na kontrole. Potrzebne są środki na leki, dojazdy do szpitala, stworzenie odpowiednich warunków do życia, utrzymanie odpowiedniej diety oraz jej suplementację. Jeśli stać cię na ten gest POMÓŻ PROSZĘ.  DZIĘKUJĘ!

POMÓŻ MI W POWROCIE DO ZDROWIA!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Niemczuk, 5752 wspierasz mnie w walce z chorobą.

DZIĘKUJĘ!