Mam na imię Bernadeta. Miałam parce, marzenia, a od niedawna kochającego męża. gdy trafiłam do szpitala, moje życie nagle zawaliło się. Po wielu wyczerpujących badaniach stwierdzono, że choruje na katastrofalny zespół antyfosfolipidowy w przebiegu tocznia rumieniowatego układowego.

Choroba i dwa udary które przeszłam spowodowały wiele szkód w moim organizmie. Przestałam chodzić, walczyłam z ogromnym bólem, potrzebowałam pomocy w każdej czynności. Dzięki ciężkiej pracy mój stan się poprawia, każdego dnia walczę o normalne życie. Ponownie uczę się chodzić krok po kroku, ale długa droga jeszcze przede mną. Czeka mną kosztowne leczenie i długa rehabilitacja, dlatego proszę o pomoc.

Mam marzenie - chcę żyć

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem PARYS, 11864 pomożecie mi w walce o sprawności i w codziennym funkcjonowaniu.

Z góry dziękuję za okazanie mi serca i wsparcia w walce z chorobą