Nazywam się Beata Zrzelska. Choruję na Reumatoidalne Zapalenie Stawów od 27 lat. Zachorowałam mając 23. Całe moje życie runęło nagle.

Jestem po wielu operacjach ortopedycznych - endoproteza w prawym kolanie, śruby w stopach, implant w kręgosłupie szyjnym, synowektomia lewego kolana, artroskopie lewego kolana, plastyka lewej dłoni. Mam zerwane ścięgna piątego i czwartego palca. Prawa ręka też już zaczyna być atakowana przez RZS. Choroba ma postać agresywną. Powoli nie daję już rady, dlatego bardzo Was proszę o pomoc i wsparcie, bym mogła walczyć o swoje życie.

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ZRZELSKA,12976 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu.

Dziękuję za okazaną pomoc.