Nazywam się Beata, i mam 47 lat. W 2013 roku przeszłam niedokrwienny udar mózgu. Jestem sparaliżowana lewostronnie...

Witam serdecznie!!!!Nazywam się Beata, i mam 47 lat. W 2013 roku przeszłam niedokrwienny udar mózgu. Jestem sparaliżowana lewostronnie. Moja lewa ręka w ogóle nie funkcjonuje i mam problem z poruszaniem się. Opiekują się mną osoby  trzecie. Moja sytuacja finansowa sprawia, że jest mi naprawdę ciężko wykupić leki i podjąć jakąkolwiek rehabilitacje. Dzięki Państwa wsparciu mogę nieprzetrwanie się rehabilitować. Coraz mocniej wierzę, że uda mi się dojść do pełnej sprawności. Pomóż mi w powrocie do sprawności!! Przekazując 1% podatku lub darowiznę pomogą mi Państwo w samodzielnym funkcjonowaniu.

FUNDACJI AVALON z dopiskiem Sągała, 8309

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Sągała, 8309 pomogą mi Państwo w samodzielnym funkcjonowaniu.