Nazywam się Beata Kwiatkowska-Zboińska. Jestem żoną oraz matką dwojga nastolatków. W lutym 2017 doznałam ciężkiego udaru mózgu. Udało mi się wygrać walkę o życie.

Teraz walczę o swoją sprawność. W następstwie udaru doszło do porażenia prawej strony mojego ciała, przez co mam trudności z poruszaniem się. Z powodu poważnych problemów z mową, (afazja) mam bardzo ograniczone możliwości komunikowania się. Dzięki codziennym trudom, które wkładam w ćwiczenia, niedowład powoli wycofuje się. Zaczynam również mówić pojedyncze słowa.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Zwracam się do wszystkich ludzi dobrej woli o przekazanie 1% podatku FUNDACJI AVALON z dopiskiem Kwiatkowska-Zboińska, 9003 Dzięki Waszemu wsparciu będę miała szansę na powrót do samodzielnego życia dzięki kosztownemu leczeniu i wsparciu mnie w codziennym funkcjonowaniu. Dziękuję – Beata Kwiatkowska-Zboińska