Nazywam się Beata, mam 46 lat. W sierpniu 2018 roku usłyszałam diagnozę- stwardnienie boczne zanikowe (SLA), Choroba, która powoduje stopniowy zanik mięśni uniemożliwiając samodzielne funkcjonowanie.

Dzięki wsparciu rodziny udało mi się podjąć jedną z najważniejszych decyzji- decyzję o podjęciu walki. Niestety walka z chorobą wymaga ogromnych nakładów finansowych. Wraz z mężem i dziećmi nie jesteśmy w stanie sprostać wszystkim wydatkom. Dlatego też proszę Was o pomoc. Przekazując wpłatę na moje subkonto pomagacie mi w zakupie kosztownych leków, sprzętu medycznego oraz codziennej rehabilitacji. Zmaganie z niepełnosprawnością to nie jest wyzwanie dla jednej osoby.

DZIAŁAJMY RAZEM

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kuster, 10675 pomagają mi Państwo w walce z chorobą oraz codziennym funkcjonowaniu.