Beata Król

Na imię mam Beata, mam 41 lat i mieszkam w Katowicach. Od dzieciństwa choruję na postępujący zanik mięśni.

To okrutna, nieuleczalna choroba, która konsekwentnie, krok po kroku odbiera mi resztki sprawności i samodzielności. Do funkcjonowania w życiu codziennym wymagam pomocy osoby drugiej. Moja choroba jest nieuleczalna i postępująca dlatego wymaga ciągłej rehabilitacji, która jest bardzo kosztowna. Potrzebuję również środków finansowych na mieszkanie bez barier. Stąd zwracam się do Państwa o pomoc finansową — to ostatnie, co mi pozostało.

PAMIĘTAJ O MNIE WYPEŁNIAJĄC PIT, POMÓŻ MI! BEZ CIEBIE NIE MAM SZANS!

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem KRÓL, 2545 wspieracie mnie Państwo w codziennym funkcjonowaniu i walce z chorobą.

Za każdą pomoc z całego serca dziękuję.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<