Nazywam się Wojownik Bartuś Sałat i urodziłem się 18.08.2017 r. Postawiono mi diagnozę Mózgowego Porażenia Dziecięcego (postać móżdżkowa), stwierdzono występowanie zaburzeń integracji sensorycznej.

Od urodzenia jestem objęty stałymi wizytami w poradniach specjalistycznych. Jestem opóźniony psychoruchowo, mam wadę wzroku, trudności z mową. Jestem jeszcze w trakcie badań genetycznych. Mam włączoną komunikacje alternatywną i wspierającą. Uczęszczam na zajęcia terapii ręki, terapii integracji sensorycznej, zajęcia z neurologopedą, fizjoterapeutą, psychologiem, pedagogiem. Większość z tych wizyt i turnusy rehabilitacyjne są bardzo kosztowne. Potrzebuję stałej opieki specjalistycznej do poprawy mojego funkcjonowania.

POMÓŻ MI W WALCE O LEPSZE JUTRO

Przekazując 1% podatku lub darowiznę z dopiskiem SAŁAT, 13180 wspierasz mnie w codziennych zmaganiach.