Mam na imię Bartek, mam prawie 7 lat. Od 1 roku życia choruję na Zespół Nerczycowy. Jest to przewlekła choroba nerek. Dodatkowo mam nadciśnienie tętnicze, niedoczynność tarczycy, CMV. Ciągłe nawroty choroby spowodowały u mnie otyłość, a przyjmowanie sterydów spowolniło mój wzrost.

W lutym dostałem pierwszą dawkę leku biologicznego, stosowanego w chemioterapii. Zbieram pieniążki na leki, prywatne wizyty u specjalistów oraz sprzęt pomagający mi w leczeniu chorób. Interesuję się ratownictwem medycznym. Moim marzeniem jest spotkanie z prawdziwym ratownikiem i możliwość obejrzenia wnętrza helikoptera ratunkowego. W razie jakichkolwiek pytań piszcie do moich rodziców na e-mail: [email protected] lub zaglądnijcie na stronę fundacji.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem PANFIL, 9515 wspieracie mnie w codziennych zmaganiach. Dziękuję za okazaną mi pomoc.